C4M bekert niet door ondanks doelsaldo van 23-3

Het duurde niet lang voordat de eerste goal viel: in de 1e minuut schoof Luca de 1-0 binnen. En toen de 2-0 van Lize kort daarop viel begin ik even in een wonder te geloven. Om door te gaan in de beker – zo had ik berekend - zouden we zo’n 20 keer moeten scoren. Want na het gelijk spel bij Bloemendaal hadden wij vorige week ‘slechts’ met 8-0 gewonnen van Hoofddorp en zij met 14-0 van onze huidige tegenstander: RCH C2. De buitenspelers Rubie en Luca hielden het veld goed breed, iedereen had goede zin en er lagen flinke ruimtes!
Maar in de regen verdween het elan uit onze aanvallen en het goede voetbal zakte gaandeweg uit de C4M weg. Verdedigend gaven Pien, Jessica, Eef en Roos natuurlijk niets weg, maar bij rust was het ‘slechts’ 4-0 door een goed schot van Lize en een prima dieptepass van Anna op Hannah.
In de tweede helft begon het soepeler te lopen. We gooiden het tempo omhoog en met Uzza in de spits, prima gevoed door Hannelore, Sterre en Zhitao liep de score vlot op. Hannah voegde er nog 4 doelpunten aan toe, waarbij vooral de vrije trap schitterend was.Lune maakte een goei goal en ik meen dat Anna de laatste scoorde.  En Uzza – een nachtmerrie voor haar tegenstanders - maakte een hattrick en in de aanloop naar haar tweede genoten we vooral van een fijn steekpassje van de bril-loze Zhitao (“ik zie toch niks”). Had Isabelle nog iets te doen? Mwoh, die hadden we beter een paraplu en een leunstoel kunnen geven. In de 1e helft kreeg ze geloof ik 1 terugspeelbal en in de tweede helft moest ze warempel 1x vissen, toen hun snelste man ongehinderd door mocht sprinten. Daarna bleek ze nog 2x klaar wakker, want op het laatst zakte de concentratie een beetje.
En toch liggen we uit de beker, want ook Bloemendaal won met 13-1 en kwam dus uiteindelijk op 29 voor en 3 tegen…. Afijn, laten we hopen dat we volgende week tegen DIOS weer een echte wedstrijd hebben.