ME1 wint toernooi SV De Kadoelen

Afgelopen zondag 30 augustus mochten de dametjes van ME1 aantreden in Amsterdam Noord bij het Jan Gunderlach toernooi.
De eerste wedstrijd tegen de ME2 van De Kadoelen was een goede “warming up”. De tegenstander werd vanaf de eerste minuut overrompeld. Onze dametjes waren enorm gretig en fel op de bal. Een 3-0 overwinning was het resultaat! Voor keeper Lize was het  wel een beetje saai…
De tweede wedstrijd was fantastisch! Na een 1-0 achterstand kwam de machine op gang. De achterhoede onder leiding van Fiene en Lize hield het goed dicht en zorgde voor een goede opbouw. De aanvalsgolven volgden elkaar op. Schitterende doelpunten van Cathelijne, Jet, Emma en Mathil resulteerden in een klinkende overwinning: 4-1!
Trotse ouders langs de lijn concludeerden al meteen dat een gelijkspel in de laatste (derde) wedstrijd voldoende zou zijn voor de toernooiwinst. Een wisselschema van de beker werd al meteen opgesteld. “Even winnen” hadden de ouders bedacht!
De meiden van De Kadoelen ME1 dachten hier iets anders over. Binnen 10 seconden lag de bal in het net; 1-0 voor De Kadoelen. De Alliance ouders raakten in paniek en werden nog ”enthousiaster” langs de zijlijn. De stofzuigers Emma, Lima en Jet zetten zo’n druk op de tegenstander, zodat Lima en Mathil fantastische mogelijkheden kregen. Wat een pech; bal op de lat, op de paal, net naast links en net naast rechts. De bal mocht er gewoon niet in! In de laatste minuten krijgt Cathelijne de bal en schiet schitterend in; 1-1! Wat is Cathelijne toch een echte afmaker! De Alliance ouders liepen gelijk de polonaise, coach John ging op de schouders en de toernooiwinst was een feit.