D4: Mooie overwinning bij Zandvoort

Eindelijk kon er weer gevoetbald worden. Rond het middaguur trapte de D4 af in en tegen Zandvoort. Voor de D4 was het de eerste wedstrijd in de voorjaarscompetitie. Zandvoort had immers al één wedstrijd erop zitten in de voorjaarscompetitie. Zandvoort D5 was de tegenstander. Tot op de ochtend van de wedstrijd zouden we met 16 spelers vertrekken richting Zandvoort ware het niet dat Jesse in de ochtenduren zich afmeldde wegens griep. We begonnen wat onwennig de eerste paar minuten aan de wedstrijd. Het bleef lang 0-0. Pas na ruim een kwartier spelen begon het beter te lopen. Brody zette de D4 op voorsprong na een mooie aanval. Voor Maxime gold dat zijn opa weer langs de lijn stond om zijn Ronaldo te zien spelen. Inmiddels weten we dat Maxime dan op scherp stond om te scoren. Ook vandaag was het zo, hij prikte met een diagonaal schot de 0-2 binnen. Keeper Koen kreeg deze eerste helft weinig te doen. In januari speelden we een aantal wedstrijden wat niet best was, vandaag hebben we weer een beetje de D4 gezien van voor de winterstop. Zandvoort had niets te vertellen nog voor de rust kwamen we door Kwinten (hakballetje), Tom van ruim 20 meter en Tomas bepaalde de ruststand op 0-5. Na de pauze dachten we de D4 gaat wel door, maar het was natuurlijk een gelopen zaak. Tien minuten waren er gespeeld alvorens D4 een penalty kreeg. De spelers vonden dat Joshua de penalty moest gaan nemen. Leuk dat ze dat zelf beslisten, helaas hij schoot naast. Na een kwartier spelen in de tweede helft was het Nick die de 0-6 binnentikte, maar door slecht verdedigingswerk scoorde Zandvoort tegen. Dat mocht de pret niet drukken want de D4 wint met 1-7, de laatste goal kwam op naam van Brody.
Omdat we volgende week niet helemaal compleet zijn, spelen we samen met de E8 (tweedejaars) een oefenwedstrijd bij RCH.