E8: Monsterscore tegen IJmuiden

Rond half 2 trapte de E8 af tegen IJmuiden E3. Voor de E8 was het de tweede wedstrijd in de voorjaarscompetitie. De eeste wedstrijd ging ruim verloren, dus er moest gewonnen worden om de kampioenaspiraties in stand te houden. Van af de eerste minuut was duidelijk dat de E8 een maatje te groot is voor IJmuiden. Er was nog geen 10 minuten gespeeld of het stond al 2-0 door doelpunten van Morris en Jens. Daarna ging de E8 vrolijk verder met scoren. We zullen maar zeggen dat het goed is voor het doelsaldo. De ruststand werd ook bereikt met maar liefst 9-0 door achtereenvolgens Bengt, Sem, Julius (2x), Morris (2x) en nogmaals Bengt. De tweede helft hebben we wat geexperimenteerd zodat de verdedigers ook een keer in aanval staan en de aanvallers in de verdediging. Je kon de tweede helft zien dat sommige wat onwennig waren op hun nieuwe posities. De tweede helft was een formaliteit. Bij de stand 10-0 scoorde IJmuiden eindelijk een keer tegen, daarna liep de E8 uit naar 14-1. In de tweede helft scoorden: Marcello (2), Thijs (2) en Sem.
Donderdagavond wacht de E8 de inhaalwedstrijd in en tegen Wijk aan Zee. Aanvang 18.30 uur.
Vanaf zaterdag start de crocusvakantie, ook de E8 heeft wat afzeggingen, maar niet getreurd, de jongens die wel kunnen spelen gaan lekker met de D4 mee om alvast te oefenen voor volgend seizoen, uit bij RCH.