D4 wordt 2e bij toernooi Koedijk

Druk weekend voor de D4. Een paar weken geleden was ik gevraagd om met de D4 als sparringpartner te dienen voor de waarschijnlijk toekomstige Meiden C2 team, althans de coaches van het meiden team gingen selecteren. Zaterdag was het zover, bijna met een compleet D4 team + Janou uit de E8, die volgend jaar naar de D gaat. Vooraf zeiden de jongens al dat zijn wel grote meiden. Al gauw was duidelijk dat de jongens er zin in hadden.
Tijdens ons eigen toernooi heb ik begrepen dat er belabberd werd gespeeld, maar zaterdag werd er goed gespeeld. Via Nick en Kit (2x) werd het nog voor de rust 3-0 voor de D4, beide keepers uit de D4 wilden lekker voetballen, er zijn veel jongens in de D4 die zich dan beschikbaar stellen als keeper. Na de rust verslapte het een beetje want de meiden kwamen terug tot 3-1. Bas, jawel zijn eerste doelpunt van het seizoen, scoorde de 4-1 alvorens de meiden de 4-2 eindstand op het scorebord zette.

Zondagochtend reisde de D4 af naar Koedijk voor een toernooi, de laatste van dit seizoen. De D4 zou om 9 uur aantreden tegen VIOS D3 uit Warmenhuizen, ware het niet dat deze tegenstander NIET kwam opdagen. We hadden 13 spelerstot onze beschikking, we hebben op een E-veld lekker toch nog een onderling partijtje kunnen doen. De tweede wedstrijd was Koedijk D5 de tegenstander, al vroeg in de wedstrijd kwam de D4 op achterstand. In het vervolg van deze wedstrijd was de D4 de betere ploeg, veel kansen maar het geluk ontbrak ons in deze wedstrijd, de D4 verdiende de gelijkmaker, maar de bal wilde er maar niet in. Tussen de bedrijven door was er nog de competitie wie heeft de hardste schot van het toernooi. Mika had het hardste schot van de D4 maar van het toernooi werd het een speler van Vrone. De laatste wedstrijd ging tegen Vrone D4 uit Sint Pancras. De D4 was de betere ploeg, uiteindelijk trok de D4 ook aan het langste eind door doelpunten van Nick, Brody en Kwinten (2x). De eindstand werd 4-1.
Na afloop van het toernooi de spelers nog gevraagd wat ze wilden doen als “uitje”. Er kwamen antwoorden als Efteling, paintball enz. dus wat de D4 nog te wachten staat is over enkele weken een “uitje” voordat we lekker met vakantie gaan!!!!!

D4 Koedijk