D4 verliest laatste competitiewedstrijd

Woensdagavond speelde de D4 in/en tegen Velsen. Dit betrof een inhaalwedstrijd die begin mei niet doorging. Met drie invallers in de gelederen Max, Gijs en Matthias vertrok de D4 eind van de middag naar Driehuis. Ditmaal was Velsen D4 de tegenstander, dit was al de derde keer dit seizoen dat we elkaar troffen. De twee voorgaande keren won de D4 ruim van dit Velsen. Het was een duel dat nergens meer om ging, de jongens konden vrijuit voetballen. Het was een lekker zomeravondje. Zonder onze vaste keepers, Koen nog met vakantie en Jesse een beetje geblesseerd, hij overigens wel aanwezig en de tweede helft ging hij als veldspeler het veld in. Maxime eerste helft en Joshua tweede helft als keeper. De D4 speelde de eerste paar minuten goed wat resulteerde in een 0-1 voorsprong door Gijs, Brody maakte er 0-2 van waarna velsen binnen een mum vantijd 2-2 scoorde. Nadat Max de eerste helft voor de 2-3 zorgde floot de scheidsrechter af voor de rust. Na de hervatting werd het al gauw 3-3. Deze stand bleef zo`n 10 minuten staan totdat Maxime de 3-4 binnenschoot. Via Gijs breidde de D4 de voorsprong uit naar 3-5. Je zou denken dat dat genoeg moest zijn. Maar niets was minder waar. Velsen kwam terug tot 4-5 en 5-5. Volgens de scheidsrechter was er nog 2 minuten te spelen, helaas liet hij 7 minuten doorspelen waardoor de D4 zijn laatste competitiewedstrijd verliest met 6-5.

Aankomende zondag wacht de D4 het toernooi op Texel…..