Alliance’22 F1 wint sterk Bloemendaaltoernooi

Alliance’22 F1heeft een prestatie van formaat geleverd. Nadat enkele weken geleden ongeslagen beslag gelegd werd op de eerste plaats in het Hillegom toernooi, werd die prestatie in Bloemendaal herhaald. Tegen DSS F1 in de eerste wedstrijd werd met 4-1 gewonnen. De tweede pot ging tegen KonHFC F1, het team dat in de hoogste F afdeling slechts twee keer had verloren (2 x van Volendam met 1-0) en net kampioen was geworden. In een oefenwedstrijd in augustus had F1 nog dik van ze verloren.

Maar deze keer was het fysiek veel sterkere HFC niet opgewassen tegen de dartele veulens van Alliance. Met een uitblinkende keeper Manu Dekel en een zeer sterke as met aanvoerder Noud van Deijl (die een wedstrijd goed leest en in de opbouw zeer sterk is), met Sebastiaan Douben (die zeer goed combineert en heel veel werk verzet) en Mees van Leeuwen (die de rust zelve is bij de vele goals die hij scoort, dit toernooi zes!) is dit team een heel sterke formatie. Voeg daarbij Oscar Slot (die de sterren van de hemel speelt en zeer fraai met zijn linker been scoorde), Reda Qountich (die snel is en goede loopacties heeft en daardoor vrijwel onpasseerbaar is), Jaimie Vermaat (die zich aan de linkerkant onmisbaar heeft gespeeld en niet voorbij te komen is) en Max Scheijen (die overal inzetbaar is, grote snelheid heeft en prachtige doelpunten scoort) en het succes is verklaard. En dan te bedenken dat F1 Cas Koolschijn (die onverzettelijk is en heel goed opkomt) en Arthur Pluim (die een goede keeper is met overzicht) en de prestatie is alleen maar nog beter.

Dat merkte ook Bloemendaal, de voornaamste en sterkste tegenstander in de kompetitie (thuis werd het 2-2 en vorig jaar 6-4 voor Bloemendaal). Die ploeg werd deze keer weggespeeld tot grote, geuite , bewondering van het thuispubliek. Het werd na een 3-0 voorsprong 3-1 voor Alliance, dat zo tien keer scoorde en maar drie goals tegen kreeg. Gefeliciteerd mannen! Nu aanstaande zaterdag nog!

20150509 142109