Eindelijk weer winst voor de D4 tegen Velsen

Vorige week speelde de D4 geen goed voetbal, we dachten misschien waren de jongens niet goed uitgeslapen, ook toen trapten we om half 9 af. Ditmaal betrof het een thuiswedstrijd tegen Velsen D4, weer was het aanvangstijdstip half 9. Vorige week ontbrak het aan felheid, alle duels werden verloren, nu de jongens duidelijk gemaakt dat ze meteen er boven op moesten gaan zitten. In de najaarscompetitie troffen we ditzelfde team ook toen wonnen we makkelijk. Deze wedstrijd was vanaf het begin duidelijk te zien dat we een andere D4 kregen te zien, er werd goed gecombineerd maar de eerste helft duurde het lang voordat de ban werd gebroken. Het was Kwinten die een gaatje in de verdediging vond en de 1-0 aantekende, toen ging het snel, via Brody en Tom werd de ruststand bereikt 3-0. Je zou zeggen geen vuiltje aan de lucht. Maar begin tweede helft kwamen we toch onder druk te staan met wat kansjes voor Velsen. Tegen de verhouding in tikte Maxime de veilige 4-0 binnen. Na de 4-0 dachten de jongens er waarschijnlijk ook zo over, totdat Velsen de eer redde 4-1. Daarna was toch het verzet van Velsen gebroken, de D4 liep makkelijk uit naar 9-2 door verde doelpunten van: Brody, Kit, Nick, Kwinten en Tomas.

Volgende week wacht de D4 een toernooi bij FC Velsenoord, waar 4 wedstrijden op het programma staan.