E8 speelt 1-1 tegen SVIJ

Rond 13.30 uur trapte de E8 af tegen SVIJ E3. Vooraf dacht ik die rollen we even op, maar het liep anders. Vanaf de eerste minuut was al duidelijk dat het een fanatieke tegenstander is. We werden continue opgejaagd. We hadden de eerste en tweede helft goede keepers (Jens en Thijs) op doel staan. De E8 begon de wedstrijd niet goed, continue liepen we achter de tegenstander aan, veel balverlies enz. Toch kwam de E8 op voorsprong door een mooi schot van Sem 1-0. De E8 kreeg weinig kansen omdat de verdediging bij SVIJ goed in elkaar zat. We misten alleen Janou, die ziek op bed lag. De 1-0 bleef tot aan de rust op het scorebord staan. De tweede helft voltrok een beetje hetzelfde spelbeeld. De wedstrijd was nog lang niet gespeeld, alhoewel we kregen kansen op meer doelpunten maar er werd te haastig geschoten, het bleef spannend. Halverwege de tweede helft kregen we een pingel, wegens hands, Bink miste helaas om de voorsprong wat meer lucht te geven. Het bleef spannend tot de laatste minuut. Er ontstand wat gaten in onze centrum van de verdediging dat resulteerde 8 minuten voor tijd in de gelijkmaker 1-1. We hadden het moeilijk de laatste minuten maar de 1-1 bleef tot het einde op het scorebord staan.

Volgende week wacht de E8 de competitiewedstrijd tegen Alliance E9…………