D4/E8: Hellas Sport ZTS belt op het laatste moment af

We hadden ons er allemaal erop verheugd om met de D4/E8 in een oefenwedstrijd tegen Hellas Sport ZTS D2 uit Zaandam te spelen. Deze wedstrijd stond gepland voor de ochtend, maar met goed vinden van Hellas Sport
(althans D-pupillen coördinator en de trainer van Hellas Sport) werd deze wedstrijd verplaatst naar het middaguur, ook omdat er maar 3 wedstrijden gepland stonden op het Alliance complex. We waren expres wat vroeger naar Alliance gegaan om nog even te kunnen ballen, totdat om 12 uur ik een telefoontje kreeg van de coördinator van Hellas Sport. Zelf kwam hij uit Lisse van een oefenwedstrijd met zijn D1, kreeg hij een telefoontje van de trainer van de D2 dat hij maar 7 spelers had, op het laatste moment zegden nog een paar spelers af, vervoer hadden ze ook niet. De D4/E8 zal de D4/E8 niet zijn als wij niet compleet waren, althans genoeg spelers. Immers we hadden totaal 14 spelers van de D4/E8 tot onze beschikking. Dus ik had de coördinator gevraagd misschien kunnen we op een pupillenveld voetballen, dat vond hij een goed idee, hij zou dan zelf ook mee komen ivm vervoer. Hij vertelde mij dat hij even de trainer van de D2 ging bellen en dat hij mij weer terugbeld. Binnen 5 minuten belde hij mij terug, de trainer had zijn 7 spelers al naar huis gestuurd.
Toen de D4/E8 compleet waren heb ik de jongens verteld wat er precies speelde en gevraagd of ze een onderlinge partij wilden spelen op het pupillenveld. Volmondig klonk er “jaaaaaaaaaa”. Dus de jongens hebben toch lekker gebald met elkaar we noemen ze maar de groen-zwarten tegen de witten (shirt binnenste buiten). De groen-zwarten wonnen met 6-3.

Aankomende woensdag traint de D4 niet bij Alliance ivm een andere wedstrijd op het kunstgras. De D4 gaat net zoals in december lekker de sportschool (Anybody) in. Anybody is nu verbouwd.

Zaterdag wacht de D4 een competitiewedstrijd tegen HBC op het Alliance complex en de E8 een thuiswedstrijd tegen SVIJ.