E8 wint midweeks in het koude Wijk aan Zee

Er waren vanwege de sneeuw in januari een paar wedstrijden afgelast, dus we waren in de mail geklommen om tot een datum te komen om de wedstrijd tegen Wijk aan Zee E3  in te halen. Wijk aan Zee reageerde spontaan, binnen twee dagen hadden we het geregeld.  Wijk aan Zee speelde de afgelopen wedstrijd tegen onze E9,  Wijk aan Zee  wint van de E9.  Vanaf minuut één zag het er al naar uit dat het een hoge score zou gaan worden.

De selectie bestond uit 9 spelers,  het duurde vrij lang voordat de eerste goal zou vallen. Na een kwartier spelen werd het eindelijk 0-1 door Julius, je kan zien dat de E8 steeds meer op elkaar ingespeeld raakt. Er waren mooie combinaties te bewonderen, het was Marcello die vlak voor rust de 0-2 liet aantekenen, Tomas was vlak voor de rust ook succesvol door de 0-3 te scoren. Wijk aan Zee had een aantal meiden in het team, we werden er gastvrij ontvangen.

De tweede helft zou een prooi gaan worden. Vooraf hadden de spelers me beloofd er 10 erin te schieten. Het werd door een mooie aanval 0-4, als eindstation Tomas. Er stond een vrij strakke wind op het open veld, maar dat mocht de pret niet drukken. De eindstand werd 0-10  door goals van Gijs (2), Julius, Sem, Jens en nog een keer Marcello.