E8 eindigt de competitie op een mooie 4e plaats

Bij winst zou de E8 wel eens vierde kunnen worden in deze competitie. We waren wel afhankelijk van wat Zandvoort ging doen, op dat moment stond Zandvoort vierde. Maar ja er moest natuurlijk wel gewonnen worden van Olympia Haarlem E7. Onder leiding van topscheidsrechter Dennis ging de E8 fel ten aanval. Vanaf het begin was duidelijk dat dit wel eens een monsterscore kon gaan worden. De coach kwam 10 minuten na het beginsignaal aan ivm wedstrijd D4 in Alkmaar, toen stond de E8 al met 2-0 voor door doelpunten van Marcello en Julius. Deze stand bleef toch wel eventjes staan maar nog voor de rust kwamen we op 4-0 door het tweede doelpunt van Julius en door Sem.
De tweede helft ging we wat spelen met de opstelling door bijv. spits Janou als laatste man te zetten. Maar ja bij deze stand kon dat eens kijken hoe de jongens het op andere posities doen en een linkspoot naar rechts te halen en andersom ook. De tweede helft was al gauw te zien dat het een formaliteit zou zijn. De eindstand was daarom ook 10-1. De doelpuntenmakers van deze wedstrijd waren: Julius (3), Sem (3), Marcello (2),
Janou en Morris (ieder 1). Inmiddels blijkt Zandvoort verloren te hebben van Hillegom zodat de E8 over Zandvoort heengaat en een mooie vierde plaats in deze najaarscompetitie. HULDE VOOR DEZE BOYS!!!!!!
Volgende week wacht de E8 een oefenwedstrijd bij HBC…….