Vandaag stond de belangrijke westrijd van de #1 en #2 uit de poule op het programma.
De E2 van Alliance kreeg de Ongeslagen koploper Stormvogels E1 op bezoek.
(8 gespeeld 8 gewonnen 60 doelpunten gescoord en 19 tegen)
De laatste week was dit dan ook het meest besproken onderwerp bij de mannen van Alliance
Coach Daniel maar vooral alle spelers waren er op gebrand om deze wedstrijd te winnen,
En dit was vanaf het moment van de aftrap dan ook goed te zien !
De mannen begonnen de wedstrijd vol overtuiging en al heel snel kwam stormvogels op een achterstand door een doelpunt van Matthijs.
Justin had het relatief rustig door het sterke verdedigen van HET HELE TEAM .
De enkele keer dat justin wat te doen kreeg deed hij ook wat hij moest doen de bal tegen houden.
Helaas kwam stormvogels 8 minuten na het de 1-0 op gelijke hoogte door een counter over de linker zijde gevolgd door voorzet en schot in de verre hoek ,welke net onder justin zijn vingers door glipte, dit allemaal na een overtreding op Senna (niet gezien door de scheids) hierdoor was de verdediging uit het lood.

De mannen herpakte zich snel met de 2-1 van Bas na een voorzet van roman (lekker ingetikt)
Na de rust begonnen de vaders opa’s moeders en andere supporters zich toch wat zorgen te maken.
De pit was er een beetje uit. En stormvogels kwam steeds dichter bij het doel met ook wat kansen (op de lat ) en een schot via justin zijn hand op de paal en voorlangs terug in justin zijn handen
Maar de mannen dachten er anders over en Roman scoorde nog even 2 x eerst met een schot in de korte hoek 3-1 en daanra bij corner uit de kluts via de keepers handen over het lijntje 4-1

Mannen jullie hebben gedaan wat jullie van plan waren als enige team in deze ronde winnen van de tot vandaag ongeslagen KOPLOPER …

Nog 3 wedstrijden tot aan de winterstop!
29-11 uit naar terrasvogels
06-12 thuis tegen velsen

En 13dec. De Knock out wedstrijd voor de KNVB beker tegen HFC E4 daarna gaan we lekker genieten van de feestdagen en ons natuurlijk voorbereiden op het tweede deel van dit jaar.

Tot slot weet ik niet of iedereen het gezien heeft maar die glimlach op Daniel’s gezicht was goud waard, denk dat jullie vandaag de meest trotse coach van Alliance hadden.

Ook ik en alle ouders opa’s en andere supporters hebben genoten van een mooie pot