E8 wint oefenwedstrijd tegen FC Castricum

Op een druilerige zaterdagmorgen trad de E8 in het strijdperk tegen  FC  Castricum  E7.  Gezien de klasse waarin ze spelen zou het een gelijkwaardige tegenstander moeten zijn, maar dat weet je nooit. Gelijk in de beginfase bleek al snel dat het gelijkwaardig was maar Fc Castricum bood toch goed tegenstand. Het was ook een team dat graag wilde voetballen op deze inhaal/beker zaterdag. De E8 kwam vrij snel achter met 0-1. Deze stand bleef lang op het scorebord staan, vlak voor de rust was het Bengt die de verdiende gelijkmaker liet noteren 1-1. Dit was tevens de ruststand.  De eerste helft hadden we veel kansen nodig om tot die 1-1 te komen, immers ze hadden een goede doelvrouw tussen de palen staan. De tweede helft begonnen we fel en kwamen door Janou op 2-1, echter na een paar minuten was het alweer gelijk 2-2. We hebben een aantal goede combinaties gezien, want na die 2-2 was het verzet van Castricum gebroken. In de verdediging stonden Morris, Sem en Thijs, rechtsvoor stond Marcello en de tweede helft stond Jens tussen de palen die Thijs opvolgde van de eerste helft. Het was Janou die een zuivere hattrick achter zijn naam liet noteren, zodoende wint de E8 deze oefenwedstrijd tegen FC Castricum E7  met  5-2.

Volgende week wacht de  E8 de thuiswedstrijd tegen  Geel  Wit……..