E8 toont veerkracht bij een achterstand

De E8 trad rond het middaguur aan tegen DSS E12. Het zou mooi zijn als we van deze gasten winnen, dan komen we langszij. De E8 begon de wedstrijd niet goed, gewoonweg de agressiviteit ontbrak. Al gauw was duidelijk dat de E8 zeker de eerste helft het moeilijk zou krijgen want DSS had een paar behendige voetballers rondlopen. Het was ook DSS dat in de 10e minuut op 0-1 kwam,maar de E8 toonde veerkracht, naarmate de eerste helft vorderde werden we sterker, het was Julius die met een pegel de keeper verschalkte en de gelijkmaker liet aanteken.

Terwijl wij iedere keer in de aanval waren met Marcello (afstandsschot op de lat), viel de 1-2 juist aan de andere kant. Dit was tevens de ruststand. Eenkorte preek in de rust, en dan maar hopen dat ze goed oppakken. De tweede helft kregen we een andere E8 te zijn dat wat feller was, maar bij een 1-2 stand waren we dicht bij de gelijkmaker maar deze kwam maar niet (o.a. twee keer bal op de paal). Halverwege de tweede helft viel de verdiende gelijkmaker door Bengt. Door wat omzettingen voorin en met wissels waar we mee te maken hadden, o.a. Thijs eerste helft keeper en tweede helft laatste man, wat hij prima deed. Vlak voor tijd was het Bink die de 3-2 liet aantekenen en zo de 3 punten binnenhaalde.

Na vorige week bij DCG en nu tegen DSS zien we dat de jongens steeds beter beginnen te voetballen.
Volgende week wacht de E8 de uitwedstrijd tegen DSK……