De E6 straalt op de warmste dag in november

Op de warmste dag sinds mensen heugenis in november speelt de E6 thuis tegen de E5 van Geel-wit. Aangezien Geel-wit onderaan staat in de rangorde van de 5e klasse moet het geen moeilijke wedstrijd gaan worden. Al vanaf het begin is Alliance de bovenliggende partij, en spelen ze vooral op de helft van de tegenstander. Na enkele minuten krijgt Mees de bal voor zijn voet en opent de score met 1-0.

Vlak daarna kan Tomas makkelijk de 2-0 intikken en meteen daarna mag hij een corner nemen en tot zijn eigen verbazing draait hij deze vanaf de hoekvlag perfect in het doel van de tegenstander 3-0.

Rijk neemt in de aanval de 4-0 en 5-0 voor zijn rekening en dan krijgt Geel-wit een kans en maakt daar meteen optimaal gebruik van door te scoren 5-1.

Aangezien Geel-wit verder weinig tegenstand biedt zetten we de hele verdediging in de aanval. Zij krijgen meestal weinig kans om te scoren maar werken altijd hard voor het hele team en mogen het nu proberen, en met resultaat!!
Bram maakt en 6-1, en Sepp maakt zijn 1ste competitie goal, de 7-1, Zeeger maakt de 8-1 en Gijs zet eindscore op 9-1.

Het is duidelijk dat Alliance veel te sterk is in dit duel en zich opmaken voor de thriller van volgende week tegen Overbos E9 om 10:30 in Hoofddorp.