D4 wint in Assendelft en verovert de 1ste plaats

Met een 16-koppige selectie vertrokken we richting Assendelft. De D4 ging op bezoek bij SVA D5 in Assendelft. Een club dat zich bevindt aan een doorgaande weg, de auto`s moesten worden geparkeerd in de berm, de verslaggever is bij vele clubs geweest maar bij deze nog nooit. Deze club heeft 1 grasveld en 1 kunstgrasveld, de D4 wedstrijd werd gespeeld op het gras van deze plaatselijke club. Er moest gewonnen worden om mee te draaien in de top van deze klasse.

Al gauw was duidelijk dat SVA een speelbal voor de D4 zou worden want binnen nog geen 10 minuten stond het al 0-2 door doelpunten van Nick en Tom. Dit gebeurde uit standaard situaties (2 corners). SVA speelde op buitenspel, maar onze jongens trapten er niet in want diversen keren mocht een Alliance speler alleen op de keeper af, via Brody, Maxime en Tom werd de 0-5 ruststand bereikt. Na de limonade pauze was duidelijk dat het een gelopen koers was, via Kwinten en Hugo bereikten we de zevenklapper alvorens SVA iets terugdeed 1-7. Via Maxime en Koen liep de D4 uit naar 1-9 alvorens SVA de 2-9 binnenschoot. Er vonden wat wisselingen plaats om sommigen wat rust te geven. Tom scoorde zijn derde treffer en vlak voor tijd scoorde SVA nog tegen. De eindstand werd 3-10. Al met al werd er goed gespeeld, er werd weinig weggegeven.