Alliance E6 pakt punt bij UNO op karakter

Ik tik dit stukje vlak voor FC Barcelona – Ajax. Maar ik heb niet de illusie dat deze wedstrijd net zo spannend wordt als die van afgelopen zaterdag. Om 08.30 uur was de aftrap op Sportpark De Deugd. De gezichten stonden gespannen, want onze tegenstander UNO was 2ejaars.

We begonnen de wedstrijd wat slap. Na onnodig balverlies stonden we ineens met 2-0 achter. Het werd onze wake-up-call. Achterin zetten Bram, Zeger en Guus een tandje erbij en op het middenveld hield Gijs de linies klein. Voorin wisten Rijk en Tomas elkaar steeds vaker te vinden. UNO kreeg nog wel kansen, maar Mees hield keurig zijn doel schoon. Op slag van rust wist Tomas te scoren. De aansluitingstreffer!

uit20bij20uno

In de tweede helft gingen we er vol voor. Gijs, een linie gezakt voor meer felheid achterin, tikte na een corner de 2-2 binnen. Hierna kreeg Ybo op links het op zijn heupen. Na een prachtige rush schoot hij onhoudbaar de 2-3 binnen! UNO zette alles op alles en maakte 3-3. Beide ploegen gingen toen vol voor de winst. Keeper Bram hield ons in de wedstrijd en plukte onmogelijke ballen uit de lucht. E6 creëerde zelf ook kansen en knokte voor wat het waard was. Toen het fluitsignaal eindelijk klonk was iedereen moegestreden. Met rode konen en opgeheven hoofd verlieten we het veld. Want dit punt was mooi binnen!