MB1 zondag: Spannend tot laatste minuut!

Na een korte nacht (voor veel meiden) ging de wekker weer vroeg deze zondagochtend. Maar we hadden er zin in.
Om half 10 begon de wedstrijd. Alliance MB1 (zo) – Wherevogels MB1. Na de aftrap werd er meteen door het hele team goed aangesloten. Er werd fanatiek gespeeld. De meiden van Wherevogels spelen behoorlijk fysiek en kunnen best voetballen. Al binnen de eerste 5 minuten kwam er een mooie voorzet, maar werd helaas afgefloten op buitenspel. Vanaf de bank werd flink aangemoedigd. Bij ieder duel moest door beide teams alles uit de kast gehaald worden om de bal te veroveren.

Na 20 minuten werd er gewisseld, Julia ging in de spits, wat zij niet haar favoriete positie vindt. En in de 32ste minuut scoort Julia vanaf links met haar wreef in de rechterhoek. Super Julia! 1-0.
Wherevogels liet de koppies niet hangen maar voetbalde gewoon door, opzoek naar de gelijkmaker. Eerst rust. Na wat drinken en een paar tips van Rik weer naar het veld. Onze verdediging stond als een rots. Tot dat ene moment dat de aandacht verslapte en dat werd hard afgestraft. Wherevogels breekt door en schiet . 1-1 balen ,maar iedereen herpakt zich en gaat vol overgave verder. De scheidsrechter geeft aan dat er nog 1 minuut speeltijd is. Iedereen zet nog een keer aan voor de laatste aanval en Emma tikt de bal in het doel. Yes!! 2-1 Emma werd bedolven onder haar medespeelsters. Vervolgens nog de aftrap en het fluitsignaal . Gewonnen!
Moe maar zeer voldaan kwamen de meiden het veld af. Aan het hele team mijn complimenten ! Jullie staan echt als één team op het veld.
Het was een leuke sportieve wedstrijd door de speelsters van beide teams.