E8 monsterscore tegen de Koninklijke

Het einde van de herfstvakantie nadert, ook de E8 had hiermee te maken, er werden 4 spelers gehuurd, dit om toch lekker te kunnen spelen tegen HFC E16. Er moest gewonnen worden om niet verder achterop te raken. Immers HFC stond net boven ons, maar enfin vanaf minuut één was het duidelijk dat we deze wedstrijd niet konden verliezen, maar in voetbal weet je het nooit. Na de aftrap was het éénrichtingsverkeer op het doel van HFC, maar het was toch uitkijken voor de counter.

Het duurde lang voordat het eerste doelpunt uiteindelijk viel. Ik denk pas na 15 minuten dat er gejuicht kon worden, het was een lucky van Bengt die de corner direkt in het doel schoot, maar ook deze tellen. Niet veel later na de 1-0, scoorde Daan de 2-0 door een woud aan benen. Dit was tevens de ruststand. Direkt na de hervatting verslapte de E8, duels werden niet meer gewonnen, waardoor HFC al vroeg in de tweede helft tegenscoorde. De E8 probeerde het voorin wel met Tomas, Bengt en Matthijs. De eerste helft was Job de keeper maar werd overgenomen door Thijs. Achterin stonden Daan, Marcello en Morris en als spelverdeler Janou. Na de druk van HFC begon het weer te lopen, via Matthijs, snel erachteraan Janou was de marge 3 doelpunten. Daarna scoorde Matthijs, zijn tweede de 5-1, waarna Job een zuivere hattrick liet noteren 8-1.
Al met al de E8 speelde een goede wedstrijd.
Volgende week gaat de E8 op bezoek bij DCG in Amsterdam. KOM ALLEN KIJKEN, het belooft een thriller te worden, gaat de E8 de eerste punten van DCG afsnoepen?