E8 verliest topper maar

De E8 ging al vroeg op pad richting Nieuw Vennep, klokslag half 9 stond de aftrap gepland tegen DIOS E11. Vooraf wisten we dat het leuk zou zijn om DIOS hun eerste nederlaag toe te brengen want immers de E8 is in de winning mood. Al heel vroeg in de wedstrijd bleek dat het een sterke tegenstander zou zijn. We waren net bezig toen lag de bal achter keeper Thijs. Na dat doelpunt waren de jongens goed wakker want er werd lekker gecombineerd. De E8 werd sterker en sterker wat resulteerde in de gelijkmaker via Janou 1-1.

Na die 1-1 kreeg de E8 via Janou en Bink nog een paar kansen om op voorsprong te komen. Maar helaas dat lukte niet, je zal net zien Dios had het geluk dat ze de 2-1 binnenschoten nog voor de rust. Na de rust liep het wat mider, o.a. Morris liep een blessure op in de eerste helft en kon niet verder, verdedigend zat het redelijk inelkaar onder aanvoering van Jens. Ook nu bleef het een tijdje 2-1, halverwege de tweede helft werd het 3-1 en niet veel later werd het 4-1, dat tevens de eindstand werd. Bij de D4 had ik wat geblesseerde spelers er waren twee jongens (Bengt en Marcello) uit de E8 die met me mee wilden richting Zandvoort om met de D mee te spelen, dan kunnen ze alvast kennis maken met het grote veld.
Al met al konden we terugkijken op een goede eerste helft en een wat mindere tweede helft tegen de koploper.
Volgende week wacht de E8 rond het middaguur Het Zuiderduintoernooi bij vv Egmondia in Egmond aan Zee.