D4 scoort er weer op los (10-0)

Het was een lekker voetbalochtend, mooi weer, lekkere temperatuur, wat wil je nog meer, ja winnen om onze eerste plaats te verstevigen. De D4 trad deze zaterdagmorgen in het strijdperk tegen Velsen D4. We wisten niet wat we moesten verwachten, Velsen had immers al één wedstrijd gewonnen maar ook één verloren. Onder leiding van topscheidsrechter Martijn begonnen we aan de wedstrijd tegen Velsen D4.

Al gauw blijkt dat we deze wedstrijd niet konden verliezen want we hadden de hele eerste helft een groot veldoverwicht. Alleen het duurde ietwat lang voordat de eerste treffer tot stand kwam er werd prima gecombineerd. Na 12 minuten was het Brody die de 1-0 aantekende met een mooi afstandsschot over de keeper heen. Nog voor de rust werd het 2-0 door Kwinten die uit een rebound scoorde. Het werd ook nog 3-0 door Tom met een hard schot over de grond. Het was bekeken, de D4 speelde een goede eerste helft, natuurlijk hoopten we op nog meer doelpunten. Afgelopen woensdag werd er op corners getraind. Vlak na rust was het Tomas die uit een corner met het hoofd de 4-0 liet aantekenen. Het werd een doelpunten festijn, via Tomas die in totaal vier doelpunten scoorde, Kwinten, en nog een keer Brody maakte de 10 vol. De D4 heeft in 3 competitiewedstrijden de maximale score behaald met een doelsaldo van 33-3. In het begin van het seizoen speelde we 2 oefenwedstrijden die niet zo goed verliepen, je ziet met de week dat het team groeiende is. Na vandaag speelt de D4 geen competiewedstrijden, pas 25 oktober is de volgende competitiewedstrijd weer. Volgende week staat er een oefenwedstrijd in en tegen Zandvoort op het programma, die week erna speelt de D4 een toernooi in Egmond, dan die week daar weer na waarschijnlijk een oefenwedstrijd bij Hillegom.