D4 maakt gehakt van Terrasvogels (0-12)

De D4 ging deze zaterdag op bezoek bij Terrasvogels D2. Na de simpele zege van vorige week traden we rond het middag uur in het strijdperk tegen Terrasvogels in Santpoort-Zuid. Vooraf was bekend dat de thuisclub vorige week een dikke nederlaag had geleden tegen Haarlem-Kennemerland, dus je zou zeggen dat moet geen probleem zijn voor het sterrenteam van de D4. Halverwege de week werd er goed getraind op aansluiting van de linies.

De eerste helft werd er goed gecombineerd en de jongens pikten alles goed op, mooi om dat te zien. Enfin de doelpuntenmachine kwam pas na 10 minuten op gang. Toen viel de eerste treffer te noteren door Kwinten, er werd prima tikkie-takkie voetbal door het Barcelona van Alliance gespeeld, de ene aanval was nog mooier dan de andere, via Brody, Tom, nog een keer Kwinten liep de D4 uit naar 0-4. Zonder de geblesseerde Keeper Jesse, die deze zaterdag de vlag ter hand nam, liep de D4 snel uit naar een 0-7 ruststand door doelpunten van Brody, Mick volgens mij zijn eerste in zijn carriere en nog een keer Brody. De tweede helft liep door wat positie wisselingen wat moeizamer want het duurde een tijdje voordat de bal weer in het net lag maar via Nick (2x), Maxime, Kwinten en Tom werd de 0-12 eindstand bereikt. De D4 staat nu samen met Haarlem-Kennemerland bovenaan. Het is leuk om te zien hoe dit team vooruit gaat, gezien de stroeve voorbereiding in de oefenwedstrijden waar de jongens elkaar nog een beetje moesten leren kennen.
Volgende week wacht de D4 een thuiswedstrijd tegen Velsen. KOM ALLEN KIJKEN!!!!