Alliance E6 bekert overtuigend verder!


Voor de wedstrijd gold Zandvoort E5 nog als angstgegner, maar op het veld was daar weinig van te zien. Alliance E6 was tot op het bot gemotiveerd. Er stond dan ook heel wat op het spel, want de winnaar verzekerde zich van de volgende bekerronde.

Vanaf het beginsignaal zette Alliance druk. Sep dirigeerde backs Zeger en Mesi veelvuldig naar voren, en knapte zelf het vuile werk op als er toch een tegenstander dreigde door te breken. Bram en Mees waren heer en meester op het middenveld. Het duurde niet lang totdat Ybo met een prachtig schot het net liet krullen. Niet lang daarna maakte Gijs de 2-0 en ook Mesi liet weer van zich horen met een fraaie 3-0.

Alliance’22 E6 rook bloed en zette door met prachtige combinaties. De verdediging van Zandvoort had geen antwoord op de tandems over links met Zeger en Ybo en die over rechts met Mesi en Rijk. Spits Tomas had de voorzetten voor het uitkiezen en maakte maar liefst 3 goals. Ook Rijk was weer trefzeker met 2 goals. Zeger kreeg loon naar werken en werkte een afstandsschot beheerst in het doel. De spelertjes van Zandvoort geloofde er zelf ook niet meer in en vielen bij bosjes neer om zo een vrije trap of strafschop te forceren. Scheidsrechter Bas Scheepens bleek niet onder de indruk en floot een foutloze partij. Dankzij deze dik verdiende 9-0 overwinning bekert Alliance’22 E6 vol overtuiging verder!