D4 uitgeschakeld in beker

De D4 trad op deze vroege zaterdagochtend in het strijdperk tegen THB D1. Vooraf wist ik dat het een moeilijke wedstrijd zou worden, daar kwam nog bij dat ik in de ochtend nog een afmelding van Tom kreeg die ziek was. Maar dat mocht de pret niet drukken , vol goed moed gingen we de wedstrijd in tegen THB. Begin van de eerste helft was al duidelijk dat het tegenhouden was tegen deze sterke tegenstander. Al vroeg in de wedstrijd door wat geklungel in de verdediging kwamen de gasten op 0-1.

Daarna regende het kansen voor THB. De D4 had het geluk dat de bal er niet inging en ook door prima keeperswerk van Jesse. Uiteindelijk was het toch THB die op 0-2 kwam. Maar de D4 toonde veerkracht door uit een corner en uit de kluts de aansluitingstreffer te maken. Kwinten was de doelpuntenmaker. Daarna hadden we zelfs nog de kans op de gelijkmaker maar die kwam er helaas niet. Met deze 1-2 tussenstand gingen we ook rusten. De tweede helft lieten we wat steekjes vallen zodat THB op 1-3 en 1-4 kwam. Na die 1-4 stond ineens de zieke Tom voor m`n neus. Hij wilde al te graag spelen. Ondertussen was het THB die de 1-5 scoorde. Maar ja we gingen toch op zoek naar een treffer en die kwam er door een solo van Nick. Al met al was het een prima wedstrijd van de D4.

Volgende week wacht de D4 wederom een thuiswedstrijd tegen IJmuiden voor de competitie.