D4 behaalt een monsterscore 1-16

Rond het middaguur stond er voor de D4 een bekerwedstrijd op het programma tegen buurman Geel Wit D3. Na vorige week een mooie pot voetbal op de mat te hebben gelegd, was het nu de beurt aan Geel Wit om met lege handen naar huis te sturen. Met in het achterhoofd dat THB vorige week dik gewonnen had van Geel Wit, was de afspraken met de jongens snel gemaakt.

Dit kan wel eens een simpele overwinning worden. De eerste jaars kregen wat meer speeltijd dan de tweedejaars, want hun ervaring kan volgende week wel eens de doorslaggeven in de topper tegen THB. Enfin vanaf minuut 1 was het al gauw duidelijk dat dit geen partij zou worden voor de D4. Dit wordt dus een kort verslag, keeper Koen had niets te doen want het was eenrichtingsverkeer. Na een ruststand van 0-9 door doelpunten van Tom (4), Tomas (2), Kit, Kwinten en Nick eenmaal. De tweede helft was het allemaal wat minder, vrijwel iedereen ging voor eigen succes. De D4 liep uit naar 1-16 door doelpunten van Brody (2), Nick (2), Kwinten, Tomas en Jesse ieder één keer. Jammer dat we de nul niet hebben gehouden want bij een 0-16 stand scoorde de Geel Witten tegen.
Volgende week zaterdag speelt de D4 de vroege thuiswedstrijd tegen THB in de Alliance Arena. Een moeilijke tegenstander voor plaatsing voor de tweede ronde. KOM ALLEN KIJKEN!!!!