Spaarnwoude F1 Alliance F4

Het merendeel van de spelers van F5 speelden vorig jaar al samen in de F9. Met 3 aanvullingen staat er weer een hele leuke groep waar het spelplezier vanaf spat. Het doel van de trainers/coaches is om net als vorig jaar bij de F9 er voor te zorgen dat alle spelertjes beter worden.
Afgelopen zaterdag moesten we voor de beker uit in Spaarndam op de velden van Spaarnwoude spelen. Kostte menig Tomtom moeite om de rijders precies bij de velden te brengen. Maar gelukkig was bijna iedereen op tijd om de korte wedstrijdbespreking en de warming up mee te maken.

Wat op papier al een lastige tegenstander leek, was het in de praktijk ook. De eerste 5 minuten speelden we nog wat onwennig en kregen we 2 doelpunten tegen. Daarna kwamen we steeds beter in ons spel, waren er mooie aanvallen, en werd er hard gewerkt. Ondanks een paar goede kansen leidde dit niet tot een doelpunt van ons. De tegenstander scoorde nog wel een aantal keer. Maar zoals we als coaches na afloop ook aan de jongens verteld hebben staat het spelplezier absoluut op nummer 1 en is de uitslag van ondergeschikt belang. Het was een hele leuke eerste wedstrijd van de F4 en we gaan woensdag weer lekker trainen.