D4 zevenklapper tegen Olympia Haarlem

De afgelopen week heeft de D4 twee oefenwedstrijden gespeeld die allebei verloren gingen. Na vorige week zaterdag de echec tegen De Kennemers, en het goede verbeterde spel tegen HBC trad de D4 in de vroege ochtend aan tegen Olympia Haarlem D4 voor de beker. Na de vele regen die afgelopen vrijdag neerstreek was het twijfelachtig of de wedstrijd wel door zou gaan. Vooraf wisten we dat de wedstrijd op gras zou worden gespeeld. Het veld lag er als een biljartlaken bij.

Enfin er moest dus gestreden worden om de beker. Vanaf minuut één zetten we gelijk druk op Olympia. Het leek of ze allemaal een pilletje genomen hadden of was het misschien dat de twee oefenwedstrijden van afgelopen week toch nut hebben gehad. De jongens waren fanatiek, er werd lekker aanvallend voetbal gespeeld, er werd prima samengespeeld, alleen wie zou het eerste doelpunt maken van dit seizoen.
De eerste treffer deed lang op zich wachten want de eerste paar minuten hadden we al een paar doelrijpe kansen gekregen. De tegenstander had een keeper die veel met de voeten keerde. Jahoor Kwinten was de eerste die de score openbrak, daarna werd er makkelijk gevoetbald door de boys, nog voor de rust liep de D4 uit naar 4-0 door goals van Tom, Kit en Brody, het ene doelpunt was nog mooier dan de andere. De tweede helft bleef het lang 4-0 totdat Olympia ook een keer het net wist te vinden. Wat een verschil met de afgelopen twee wedstrijden. De eerste minuten vergaten we een beetje te voetballen, maar Olympia raakte vermoeid zodoende kon de D4 deze prima wedstrijd met 7-1 overwinning afsluiten door verde goals van Maxime, Brody en Tom.
Zaterdag wacht ons de volgende bekerwedstrijd bij Geel Wit, DUS KOM ALLEN KIJKEN naar dit sterrenteam, boys de coach heeft vandaag zichtbaar genoten van jullie!!!!!!!