Procamp 2014 + Foto's

procamp 2014Na het daverende succes van een eerste echte eigen toernooi kunnen we nu terug kijken op een zeer geslaagd voetbalkamp, dat georganiseerd werd door Procamp. We hadden een hele week te maken met een uitstekend georganiseerde en gestructureerde voetbalorganisatie, die met hun trainingsprogramma de kinderen van 7 t/m 12 jaar zonder enige twijfel op een hoger plan brachten.

Ook de theorie en algemene voetbalkennis werd niet vergeten, dat meestal na de lunch werd gegoten in een quiz of ‘petje op, petje af”-spel.


alt

Dat deed ook Kevin Blom, onze nationale en internationale scheidsrechter, die donderdag op bezoek kwam. Nadat hij groepsgewijs vragen had beantwoord van de kinderen, werd hij actief als spelleider en scheidsrechter.
Voor de jongsten had hij een vragenspel met als prijs een bal met handtekening en een gele en rode kaart voorzien met handtekeningen. Bij de oudere groepen ging hij totaal 2 wedstrijdjes fluiten.
Woensdag hadden wij de keeper van Utrecht, Robbin Ruiter, op bezoek.

Het was een zeer actieve week met wisselende weersomstandigheden. Hoewel onderdelen van het programma her en der werd aangepast door wat om te draaien, is alles wel uitgevoerd.
M.n. dinsdag, waarin het de gehele dag heeft geregend, waren de jonge helden niet te stoppen.
Wat een enthousiasme van die kids. Geweldig.

De gehele organisatie was in handen van Procamp, waarin Alliance ook een belangrijke rol speelde.
Zo was de taak van ons om de lunch te verzorgen, het materiaal te verzorgen en aan te bieden en hand- en spandiensten verrichten.

Voor de verzorging van de dagelijkse lunches waren Remon Cliteur, zijn 2 kinderen en Milou te West vele uren in touw. Op de laatste dag stond Remon zelfs om 8 uur al zo’n kleine 200 pannenkoeken te bakken. Een geweldig extraatje.
Ron Eelman (de initiatiefnemer en organisator) en ik zorgden voor het materiaal, het reilen en zeilen van de voetbaldagen, ontvangsten en dienden als vraagbaak.
Hoewel binnen het bestuur nog geëvalueerd moet worden, weet ik met zekerheid te stellen, dat het voetbalkamp van Procamp volgend weer bij ons terug keert. Misschien wel 2 weken.
Een groot compliment van Procamp was gevat in een opmerking. Van de 150 kampen, die zij in de 10 jaar van hun bestaan hebben georganiseerd, staan wij zonder enige twijfel in de top 5.
Dat is natuurlijk geweldig om te horen. Het geeft ook aan, dat de totale goed lopende organisatie de kinderen een onvergetelijke week hebben bezorgd. Daar doen we het voor!
Groet, Rob Kroonstuiver

Bekijk hier meer foto's