D4 behaald 2e plaats bij toernooi BFC Bussum


De D4 toog in de vroege ochtend richting Bussum voor hun laatste toernooi van het seizoen. We traden meteen klokslag 9 uur aan tegen de thuisclub BFC Bussum D7. Deze wedstrijd werd een eenvoudige prooi voor de D4, door doelpunten van Pelle (2x) en Coen werd het 0-3. De wedstrijden gingen over 20 minuten dus steeds om het half uur moesten we weer aantreden.

De tweede pouleduel ging tegen Brederodes D5 uit Vianen. Deze gasten hadden hun eerste wedstrijd gewonnen, dus de D4 moest deze wedstrijd eigenlijk winnen. Het was een goed elftal, maar de D4 kwam door Kwinten op 1-0. Eigenlijk mochten we dit niet uit handen geven, maar de Brederodes scoorde toch tegen 1-1. De laatste wedstrijd moest dus gewonnen worden omdat de Brederodes tegen de zwakke broeder Bussum speelde. De D4 trad dus aan tegen Hoofddorp D10. We kwamen verdiend op 1-0 door Maxime, maar Hoofddorp had een hele snelle Ben Johnson als rechtsbuiten staan die daarom ook de 1-1 binnenpegelde, daar zou het ook bij blijven. Op het andere veld was duidelijk dat de Brederodes voor stond en zodoende behaalde de D4 een tweede plaats op dit toernooi…….

De D4 speelde dit seizoen in totaal 70 wedstrijden (competitie, beker, oefenwedstrijden en toernooien tesamen). De najaarscompetitie werd afgesloten met een 3e plaats, dus de voorjaarscompetitie gingen we dus ook een klasse hoger spelen (3e klasse), hierin werden we zesde. De bekercompetitie bereikten we de derde ronde. Van de toernooien die we speelden behaalden we 2 toernooi overwinningen.

Namens de D4 wensen we een ieder een goede vakantie toe en tot in augustus!!!!!!!!!!!

alt