E8 wint laatste toernooi bij BFC Bussum


In de vroege ochtend ging de E8 richting Bussum. Het bleek maar een klein half uurtje rijden te zijn. Een schitterend complex met mooie kunstgrasvelden. De E8 trapte af om 9.25 uur voor hun eerste wedstrijd tegen SDO E7 uit Bussum. Zoals gewoonlijk moest de E8 weer groeien in het toernooi, na een moeizaam begin 0-1 achterstand kwamen we door Max op gelijke hoogte. De wedstrijden duurden 20 minuten, het was Brody die de groenzwarten op voorsprong zette.

Daarna werd er door de verdedigers niet goed ingegrepen waardoor SDO weer langszij kwam. Daarna liep de E8 uit naar 4-2 door late goals van Tomas en Max, in deze wedstrijd was Koen de keeper en onze vaste keeper Jesse ging lekker één wedstrijdje meevoetballen. De tweede wedstrijd zou achteraf een makkie worden tegen de thuisclub BFC Bussum E11, het werd 0-7 door goals van Brody (2x), Justin (2x), Max, Tomas en Koen. De laatste wedstrijd die de E8 speelt van dit seizoen was tegen Graveland`s E6. Aan een gelijk spel hadden we genoeg, maar we gingen voor de winst. Na een veldoverwicht kwam de E8 plotsklaps op een 1-0 achterstand. Na die onverdiende tegentreffer gingen ook Bas en Mika mee naar voren om meer druk uit te oefenen, er moest gescoord worden. En met succes, het was Justin die de gelijkmaker produceerde. Daarna liep de E8 snel uit naar 1-4 door verdere goals van Max (2x) en Mika. De E8 eindige hierdoor op de eerste plaats met de doelcijfers 15-3.

Competitie, beker, oefenwedstrijden en toernooien speelde de E8 73 wedstrijden. De najaarscompetitie eindigde het team als 4e, de voorjaarscompetitie eindigden we als 2e, de bekercompetitie werden we 3e. De E8 speelde in totaal 12 toernooien waarvan er 7 werden gewonnen. De topscorer in de E8 was Tijs met 71 doelpunten, met op een twee plaats Colin met 65 doelpunten en Tomas met 33 doelpunten.
Namens de E8 wensen we iedereen een goed vakantie toe en tot waarschijnlijk in augustus……………

alt