D4 wordt 3e op toernooi HSV Zuidvogels in Huizen

De D4 vertrok in de vroege ochtend om aldaar een toernooi te spelen in Huizen. Op dit mooie complex met schitterende kunstgrasvelden stonden vier wedstrijden op het programma. De eerste wedstrijd die op het programma stond was tegen HDV Zuidvogels D4.

Deze wedstrijd eindigde in een 1-1 eindstand. Het D4 doelpunt werd uit een vrije trap gescoord door Wouter. De wedstrijden duurden 18 minuten. De tweede wedstrijd was tegen Kampong D4 uit Utrecht. Dat werd een simpele overwinning van 0-3 voor de D4. De goals werden gescoord door Simon, Lucas en Loek. De derde wedstrijd ging tegen BVV D2. Het werd uiteindelijk een afstraffing voor de D4. De D4 ging tenonder met 0-4. De laatste wedstrijd ging tegen een ander elftal van Zuidvogels, ditmaal de D3. Deze wedstrijd stonden de jongens weer lekker te ballen door verdiend te winnen door goals van Simon en Kars.

We dachten dat we als tweede geëindigd waren maar waarschijnlijk die grote nederlaag deed ons de das om, de D4 werd gedeeld tweede maar door een slechter doelsaldo eindigde de D4 op een goede derde plaats.

Volgende week wacht ons laatste toernooi en wel bij BFC Bussum.