D4 richting Zuid- Holland


De D4 ging met wat invallers in de vroege ochtend uren richting het complex van WFB in Ouddorp in Zuid-Holland, maar we zeggen gewoon Zeeland, leuker voor de jongens. Om 7.15 uur vertrok de karavaan vanaf de Alliance Arena voor deze anderhalf uur durende reis.
Eénmaal daar aangekomen, volgens onze planning 8.45 uur, inderdaad rond deze tijd kwamen we daar inderdaad aan. Een club dat geen kunstgrasvelden heeft, maar het gras lag er prima bij, ook na het seizoen.

Rond 9.20 uur begonnen we aan onze eerste wedstrijd tegen Desto D1 uit Vleuten. Deze 2e klasser bleek een goed team te zijn alhoewel de D4 toch een paar kleine kansjes kreeg, maar toch aan het kortste eind trok, 1-0 nederlaag. De tweede wedstrijd was tegen Brederodes D3 uit Vianen. Deze wedstrijd verliep beter, er waren zo af en toe mooie combinaties. De D4 won deze wedstrijd dan ook met 2-0 door goals van Lucas en Tim. De derde wedstrijd ging tegen de thuisclub WFB D1.

De D4 kwam op stoom gezien de einduitslag van 3-0 door goals van Luuk, Tim en Sven. De vierde en tevens laatste wedstrijd ging tegen DFS D1 uit Burgh Haemstede. Eigenlijk moest deze wedstrijd gewonnen worden om de tweede plaats te grijpen maar het liep helaas anders. De D4 had het betere van het spel, tegen de verhouding in kwamen we met 0-1 achter maar het was Job die de gelijkmaker produceerde, helaas scoorde DFS de winnende zodoende werd de D4 derde op dit toernooi van de vijf deelnemers. Na afloop kreeg elke speler geen vaantje maar een klein bokaaltje. Rond half 2 begonnen we aan de terugreis zodat we om 15 uur weer in Playa Haarlem aankwamen na deze mooie voetbaldag met schitterend weer.
2e pinksterdag wacht de D4 het toernooi bij FC Amsterdam……

alt