D4 wint toernooi bij FC Lisse

Aangezien de D4 kampt met veel blessures kwamen we het veld op met een paar invallers. Onze eerste wedstrijd ging tegen Teijlingen D2 uit Sassenheim. De wedstrijden werden gespeeld op veld 7 en 8 en duurden 2x12,5 minuut. De D4 was wat sterker maar het was oppassen voor de counter. De D4 trok aan het langste eind, eindelijk weer winst voor dit team 0-1 door een schitterende vrije trap randje strafschopgebied, dit was Lars eerste wedstrijd dit jaar, ook vanwege blessureleed.

De tweede wedstrijd ging tegen Foreholte D7 uit Voorhout. Hier liepen wat lange jongens rond die aardig een balletje konden trappen. Eigenlijk hadden we deze wedstrijd moeten winnen om met een gerust hart de laatste wedstrijd in te gaan. Het was helaas anders na 25 minuten stond er 1-1 op het scorebord. De D4 kwam op 1-0 door invaller Job, waarna Foreholte de 1-1 scoorde. Onze laatste wedstrijd ging tegen FC Lisse D5. Vooraf wisten we dat Lisse twee wedstrijden gewonnen hadden, dus we moesten winnen deze wedstrijd. Het was een gelijkopgaande wedstrijd waar de D4 aan het langste eind trok. De 0-1 kwam door een afstandsschot van invaller Max. Zodoende haalden we de toernooiwinst binnen…….

Zaterdag wacht de D4 het toernooi in Ouddorp (we zeggen Zeeland, maar het is Zuid-Holland)