F-8 schrijft geschiedenis

Er zijn van die dagen in het sportieve leven dat alles klopt: het weer, zonovergoten maar niet benauwd, een toernooi dat voor de allereerste keer wordt georganiseerd en dat perfect verloopt, leuke ouders aan de kant die het zeer gezellig hebben met elkaar, en je favoriete team, de F-8, wordt kampioen van hun poule. En hoe werden de mannen van coach Rob Douben dat: na een aarzelend begin, met 3-0 verlies tegen Overbos, begon het in de tweede wedstrijd tegen de F-7 te lopen met een 2-0 overwinning, doelpunten Loet Parlevliet en Noud van Deijl. In de beslissende wedstrijd tegen een ander team van Overbos, werd het 4-0 met doelpunten van Sebas Douben, Noud van Deijl en wederom Loet, die lekker op dreef was.

Nog een opvallende speler: Tom Westhuis, op doel, die foutloos keepte. En niet te vergeten Sam Timmer die erg goed speelde. Max, Youri en Skip deden ook erg hun stinkende best. Helaas viel Manu uit, maar hij was gelukkig weer fit om de beker op te halen en z'n ijsje op te eten.
Aldus boekte de F-8 na vorige week het Jan Woortman-toernooi in Bloemendaal te hebben gewonnen, de tweede zege op rij. Leuk voor later: ja, wij wonnen de allereerste editie van het Allereerste SV Alliance 22 Jeugdtoernooi. Over twee weken gaan we naar 'Bussum'. Wordt daar de 'triple' gehaald?
Nogmaals een groot compliment voor de organisatie van dit voortreffelijke toernooi. De club mag trots zijn.