De E8 behaald goede overwinning

De E8 trad midweeks aan tegen DIOS E10, 2 weken geleden wilde DIOS deze wedstrijd verzetten ivm te weinig spelers en de E8 zou compleet zijn.
Enfin vanavond moest er gewonnen worden van DIOS om de kampioenskansen in takt te houden, immers HFC staat er beter voor. Ook nu had DIOS slechts 7 spelers en wij waren compleet. De wedstrijd was nauwelijks begonnen of de E8 stond met 0-1 achter door een eigen goal. We moesten lang wachten tot de gelijkmaker en die kwam van de voet van Tomas. Diep in de eerste helft bracht andere Thomas de stand op de verdiende 2-1 en niet veel later was het 3-1 door Tijs en dat was tevens de ruststand. Na de hervatting begonnen we waar we geeindigd waren met aanvalluhhhhhh.

Het duurde lang dat Tijs de 4-1 binnentikte op aangeven van Joshua. Daan en Mick speelden ook een lekkere wedstrijd net zoals Joris. Keeper Jesse had niet echt veel te doen. De jongens waren lekker fanatiek met Colin de hoofdrol, achterin zat het met Boet en Thomas wel pluis. DIOS scoorde nog wel de 4-2 en vlak voor tijd bepaalde Tomas de eindstand op 5-2.

Al met al een mooie avond….

Nu is het tot zaterdag wachten wat HFC bij Olympia doet. Je zou zeggen ook omdat Olympia laatste staat in de stand dat HFC dit makkelijk moet gaan winnen. AFWACHTEN DUS!!!!!!!!!!!!!!