E8 wint toernooi in Hillegom

Ook Hillegom organiseerde voor het eerst een toernooi. Het was prachtig weer deze middag, dus we konden er eens lekker voor zitten. We waren met een zo goed als compleet team met één invaller, Tom. Onze eerste wedstrijd ging tegen
FC Lisse E7. Vanaf het begin hoefde we niet zoveel te vrezen voor deze tegenstander, de E8 won daarom ook met 4-1 door doelpunten van Colin, Tom (2x) en Thomas. De tweede wedstrijd hadden we het wat moeilijker tegen RCL Leiderdorp E9.

We begonnen goed tomas zette de E8 op voorsprong maar RCL boog de achterstand om naar een 2-1 voorsprong, het was uiteindelijk Tomas die de eindstand op 2-2 bepaalde. De derde wedstrijd ging tegen Hillegom E8, ook deze wedstrijd verliep goed door doelpunten van Tomas en Colin (2-0). De laatste wedstrijd was het spannendste tegen ASC E5 uit Oegstgeest.
Deze jongens gingen al met het gevoel het veld in dat ze de E8 gingen oprollen. Aanvankelijk was ASC ook sterker maar dit kwam door de sterke wind die opstak. Maar ja wij hebben een goaltjesdief genaamd Tijs voorin lopen die de 1-0 liet aantekenen. Naarmate het toernooi vorderde begon de E8 steeds beter te voetballen.
KLASSE jongens met deze mooie prestatie!!!!
Maandag, 2e paasdag wacht de E8 een toernooi bij Ijmuiden……….