E8 wint oefenwedstrijd in Hillegom

De E8 ging deze middag op bezoek bij Hillegom, Hillegom E9 was de tegenstander. Vooraf dacht ik het wordt een moeilijke wedstrijd tegen deze koploper in hun klasse, maar niets was minder waar. De E8 kwam goed uit de startblokken, binnen een kwartier stond het al 0-3 voor de groen zwarten. De 2 goals kwamen van de voet van Tijs, daarna was het Colin die een echte hattrick liet noteren, tussen de bedrijven door had inmiddels Hillegom ook tegengescoord, dus een ruststand van 1-5. De tweede helft namen we wat gas terug.

Achterin hadden we Daan en Thomas opgested met op het middenveld Joris, Joshua en Tomas. Met deze tropische temperaturen was het al wat minder in de tweede helft. Wel was het Thomas die de 1-6 liet aantekenen. Hillegom produceerde nog twee tegentreffers wat een eindstand van 3-6 betekende.
Volgende week wacht de E8 een druk weekend, zaterdag wacht ons de competitiewedstrijd tegen Olympia Haarlem in de Alliance Arena en zondag wacht ons een toernooi in Heemskerk bij ODIN`59!!!!