Goede prestatie E8 ondanks verlies

Het was voor de E8 een competitieloze zaterdag. Daarvoor hadden we natuurlijk weer een oefenwedstrijd op het programma staan en nu ging de E8 naar FC Purmerend. Ook de E8 van Pumerend was de tegenstander, vooraf wist ik dat dat de kampioenen waren van de najaarscompetitie 5e klasse, dus ze waren gepromoveerd naar de 4e klasse, dus twee klassen hoger spelend dan onze E8. Het was niet tegeloven ik denk dat er nog geen twee minuten waren gespeeld of de bal lag achter de goede keeper van Pumerend. Het was Tomas die de 0-1 scoorde.

Daarna kon je zien dat Purmerend uit allemaal goede spelers bestond want halverwege de eerste helft was het Purmerend die binnen een kort tijdsbestek op 3-1 kwam, dat was tevens de ruststand. Na de hervatting hebben we wat wisselingen in het veld gedaan, Tom ging vanuit de voorhoede naar het middenveld met om hem heen Joris en Daan. Nu ging Guido vanuit de verdediging in de aanval spelen en Mick nam de plek van Guido over. Na de hervatting werd het 4-1, het was Tom die de achterstand weer verkleinde, niet veel later lag de bal alweer in de Alliance goal, na dat doelpunt hield de E8 toch de aansluiting ditmaal was het Tomas die zijn tweede doelpunt scoorde 5-3, daarna scoorde Purmerend de 6-3 alvorens Guido ook zijn doelpuntje meepikte en dat werd tevens de eindstand 6-4. Volgende week heeft de E8 weer geen competitiewedstrijd, dan is Hillegom de tegenstander in een oefenwedstrijd!!