E8: Zevenklapper in Nieuw Vennep

Dat was weer wennen zo vroeg, 8.30 uur spelen. Na vorige week bij DIOS met 0-4 gewonnen te hebben toog de E8 weer naar Nieuw Vennep, dit keer was FC VVC E8 de tegenstander. We begonnen deze wedstrijd moeizaam VVC was de betere ploeg maar naarmate de eerste helft vorderde kwamen we steeds beter in het spel.

Zoals bijna elke week waren we compleet, natuurlijk met onze vertrouwde sluitpost Jesse op goal. Achterin was het Joshua en Thomas die de boel dicht moest houden en dat deden ze voortreffelijk. Boet en Daan begonnen in de wissel, Mick, Joris en Tomas op het middenveld en voorin onze koningskoppel Tijs en Colin. Zoals gezegd het eerste doelpunt viel na een kwartier, het was Tijs die de bal over de keeper liet zeilen 0-1, daarna kregen we grote kansen maar de dwarsligger en de paal stonden een doelpunt van de E8 in de weg. Uiteindelijk was het Colin die met twee schitterende afstandsschoten voor de 0-3 ruststand aantekende. De tweede helft begonnen we goed het werd al gauw 0-4 door alweer Colin die samen met Tijs dit seizoen al 100 doelpunten hebben gemaakt. Door slecht verdedigend werk kwam VVC op 1-4, voordat Colin, ja alweer hij, de 1-5 binnentikte. VVC kwam nog even op 2-5, waarna Tijs de 2-6 binnenknalde. Het middenvelden met Mick voorop en Daan en Joris eromheen stond als een huis. Vlak voor tijd was het Colin die zijn vijfde doelpunt van de wedstrijd scoorde en dus de 2-7 betekende.

Volgende week heeft de E8 een vrij weekend, maar zoals gewoonlijk proberen we weer een oefenwedstrijd voor elkaar te krijgen, dat zal niet meevallien i.v.m. bezetting van alle velden bij de andere clubs, het is immers een gewone competitieweekend!! De coach en de supporters van de E8 gingen tevreden huiswaarts!!!