DIOS F3 maatje te groot voor F5

De uitwedstrijd bij DIOS F3 zou een mooie test worden voor de F5. De thuisclub is koploper was nog ongeslagen. Vanaf de aftrap werd de verdediging van Alliance door DIOS onder druk gezet. Goed keeperswerk van Stan en een beetje gelukkig een bal op de lat voorkwam een vroege achterstand.
Vol goede moed en aangevoerd door Jorick zocht halverwege de eerste helft ook Alliance de aanval. Uit een corner kon Joris goed voorschieten waar Tom vrijgelaten door de verdedigers van DIOS keurig binnenschoot: 0-1! Hing er dan toch een verrassing in de lucht?

DIOS was niet onder de indruk van de tegenslag en zocht met goed spel voor nog een aantal kansen voor de rust. Al snel werd de 1-1 achter Stan geprikt.
Na de rust bleef het één richtingsverkeer. Stan, Zeger en Milan hadden hun handen en voeten vol aan alle aanvallen en konden niet voorkomen dat de 2-1 en 3-1 snel vielen. Stan voorkwam samen met Zeger nog wel een aantal 'zekere' doelpunten maar ook de 4-1 kon niet worden voorkomen. Joris had nog een goede kans op 4-2 maar helaas kon hij het net niet meer vinden.

Een beetje teleurgesteld door het resultaat maar met opgeheven hoofd na de benutte penalt