F5 bekert verder

Na de poulefase en de burenderby bij Geel-Wit te hebben overleefd, stond de volgende tegenstander (Olympia F6) in het bekertoernooi afgelopen zaterdag bij Alliance op de stoep.
Alliance F5 was zeer gehavend vanwege de afwezigheid van 6 spelers, maar gelukkig kon dit opgevangen worden door enkele spelers uit de F4 (nogmaals bedankt).
Vanaf het begin was het duidelijk waarom werd gestreden en werd er met veel inzet van beide kanten gestreden om de bal.
Mooi was het om te zien dat het trainen op standaardsituatie’s zijn vruchten afwerpt, aangezien vanuit een mooie corner Zeeger zijn hoofd vol tegen de bal kon knikken waardoor wij met 1-0 de rust ingingen.

De tegenstander probeerde tijdens de rust ons nog op het verkeerde been te zetten, door bij de scheidsrechter aan te geven dat de wedstrijdbal te hard opgepompt zou zijn en dat er met een andere bal gespeeld diende te worden.
De scheids liet wat lucht uit de bal lopen en het probleem was opgelost.

In de tweede helft was het eenrichtingsverkeer en kon Jorick na een onderschepping alleen op de keeper afgaan. Hij had oog voor zijn medespelers en tikte op het laatste moment de bal opzij waardoor Tees de tweede goal op het scoreboard kon noteren. Een snel derde doelpunt viel hierna door Rijk en via een mooie voorzet vanaf de rechterkant van Jorick kon Tom ook een doelpuntje meepikken.
Hierna was Tees nog aan de beurt om de score te verhogen naar 5-0 waarna de concentratie was wegzakte, want anders was de score nog verder opgelopen.

Met deze klinkende overwinning wachten we met ongeduld af wie de volgende tegenstander zal zijn in het bekertoernooi!!!!