De E8 verliest in de slotseconde

De najaarscompetitie verliep vrij goed voor de E8 met een mooie 4e plaats. De voorjaarscompetitie komt de E8 maar niet in vorm, alhoewel het vandaag wel echt een loterij was wie er met de winst ervan door ging. Rond het middaguur begonnen we aan onze wedstrijd tegen HFC E15.

We kozen ervoor om de eerste helft met wind tegen te spelen. Het was aan keeper Jesse te danken dat de schade tot aan de rust tot 0-1 beperkt bleef. Achter me stonden een paar HFC supporters die zeiden, wat een goeie keeper staat er onder de lat. Vandaag waren we compleet met 2 wissels, ondanks de wind tegen kregen we grote kansen via Tomas maar beide doelpogingen belandden naast het doel. De tweede helft bleef het nog lang 0-1 totdat de bal uit het niets bij Colin kwam die de 1-1 liet aantekenen. Niet veel later lag de 1-2 in het net. De laatste tijd hebben wat moeite met scoren wat in de najaarscompetitie wel lukte. De E8 kwam toch nog op 2-2 door een solo van Thomas. We dachten allemaal dat het een gelijkspel zou worden was het HFC die in de slotseconde (eigenlijk speelden we te lang door) 2-3 erin prikte.

Volgende week speelt de E8 geen oefenwedstrijd maar laat ik een paar jongens meedoen met de D4 met het oog op volgend seizoen!!