E6 nu solo aan de KOP

Het was een vroege wedstrijd voor de E6 om 9:00 starten bij Hoofddorp tegen de E8 we hadden de wind vol op de zijkant. Vol goede moed gingen we van start en na dat de eerste 10 minuten Hoofddorp vooral op onze helft aan het voetballen was, kwamen we via een mooie serie passes voor het goal van Hoofddorp en met een mooi schot werd het 0-1 dit was ook de rust stand, de tweede helft lieten de jongens zien waarvoor ze gekomen waren en dat was winnen.

Na rust maakte we al snel 0-2 waarna hoofddorp met een mooi hoog schot (beetje geholpen door de wind) de 1-2 binnen schoot, hierna maakte we het even flink af maakte tot 1-4, gelukkig stond iedereen goed te verdedigen en kon Justin de schoten en corners afweren en wegwerken waardoor 1-5 ook de eindstand bleef.

Wat heeft de E6 toch met die 5 tegen overbos 5-2 tegen UNO 5-1 en nu weer een 1-4

Jongens weer goed gewerkt , voor die gene die op vakantie gaan heel veel plezier en gezond weer terug, en voor de andere we gaan volgende week aangevuld met hulp uit de andere teams proberen verder te komen in de beker.