Alliance F5 laat zich niet gek maken door de harde wind.

De spanning was bij aanvang van de wedstrijd op de gezichten van de F5-mannen af te lezen. Bij winst op DSOV F2 zouden ze een grote stap omhoog maken in de ranglijst.

Wat doe je als het enorm waait (windkracht 9), dan kies je de eerst helft voor wind tegen. Slim gedaan van de F5 mannen!!!!

De eerste helft hadden we het moeilijk met de tegenstander en de harde wind en dus was het motto: "standhouden en met de brilstand de rust ingaan".

We stonden met de rug tegen de muur in de eerste helft, maar van echte uitgespeelde kansen van DSOV was geen sprake.

Af en toe een schotje op doel, maar deze konden gemakkelijk door onze goalie Stan gekeerd kan worden.

Alliance probeerde de bal via de zijkanten naar voren te krijgen, maar echt lukken wilde dit niet doordat we niet scherp op de bal waren.

DSOV was gewoon sterker en werd gesteund door de harde wind in de rug.

Na het rustsignaal en een flinke peptalk tijdens de rust, gingen we op zoek naar ons doelpunt. NU waren de rollen omgedraaid.

Alliance F5 begon beter te voetballen en DSOV kwam de middenlijn niet meer over.

Na een verre uittrap van onze doelman, pikte Jorick de bal aan de rechterkant op en kapte zijn tegenstander uit en speelde daarna

nog een DSOV-speler handig uit. Met oog voor zijn medespeler gaf hij de bal voor en kon Joris de 1-0 intikken.

Op advies van de trainer/coach probeerden je jongens van afstand nog een extra doelpunt te maken, maar de keeper stond steeds op de goede plek en werd de eindstand door de ene goal bereikt.

"Je hoeft niet altijd mooi te voetballen om er met de winst vandoor te gaan" en dus waren we blij met het eindsignaal en de drie punten.

Door deze overwinning staan we op een mooie derde plek in poule.