E8 verliest bij Olympia

Ik had er heel wat van voorgesteld na onze goed overwinning op VVC. De E8 ging op bezoek bij Olympia Haarlem E4, dat al 2 wedstrijden verloren had. Kreeg ik vrijdag de afmelding van onze topkeeper Jesse wegens ziekte, dus er moest geinproviseerd worden. Gelukkig staan andere jongens op om één helft te keepen. Maar goed op deze regenachtige ochtend moest de E8 bij Olympia aantreden.

We liepen al snel achter de feiten aan want de 1-0 lag al gauw achter keeper Joshua. Maar de E8 kreeg wel kansen maar de schutters voorin stonden niet op scherp. Olympia had 2 nog al schreeuwende coaches langs de lijn staan. Deze eerste helft bleef het lang 1-0, na die 1-0 had ik het gevoel dat we er toch overheen konden gaan lopen maar vlak voor de rust werd het 2-0. De tweede helft probeerden we nog wat, binnen de kortste keren stond het 4-0, dus het geloof bij de jongens was nu echt weg, totdat Tijs de 4-1 binnentikte. Daarna kwamen er toch nog kansen maar helaas viel de vijfde goal achter keeper Tomas. Colin maakte er nog wel 5-2 van, Olympia bepaalde uiteindelijk de eindstand op 6-2.
Volgende week wacht ons de thuiswedstrijd tegen HFC.