E8 wint van Buitenveldert

Het is altijd leuk om tegen clubs te spelen waar je eigenlijk nooit tegen speelt. Ook dit keer hebben we weer een club gevonden, Buitenveldert E8. Onze jongens uit de E8 kunnen niet wachten totdat de voorjaarscompetitie begint. Vandaar dat we in deze periode van competitieloze wedstrijden oefenwedstrijden regelen. We begonnen de wedstrijd in onze vertrouwde opstelling met Jesse op goal, achterin Joshua en Thomas, middenveld Joris, Mick en Tomas, en voorin ons koningskoppel Colin en Tijs.

De eerste helft begonnen we wat stroef, maar na een kwartier spelen stond het 2-0 door doelpunten van Thomas en Colin, dat laatste doelpunt was de mooiste, Joshua rukte op vanuit de achterhoede haalde de achterlijn, gaf voor en het was Colin die de bal binnentikte. Daarna werd het nog 3-0 door Thomas, dat tevens de ruststand werd. De tweede helft lag de bal al snel achter keeper Jesse 3-1, daarna was het Colin die de stand naar 4-1 tilde. Buitenveldert scoorde nog een keer tegen waarna tijs de 5-2 binnentikte, daarna verdween de concentratie, want Buitenveldert scoorde nog een keer tegen. Tomas bepaalde de eindstand op 6-3.
Volgende week wacht onze eerste wedstrijd in de voorjaarscompetitie en wel thuis tegen VVC.