C1 had nog wat vuurwerk over


Vandaag hadden we onze eerste wedstrijd van het jaar tegen FC Uitgeest C1 een hoofdklasser, dit als voorbereiding op de 2e seizoen helft.
We reisden af met 12 man daar we onze laatste man Youri v Baarle (hij moest echt mee van Erwin naar weekendje weg.nl) en Patrick Biernat onze topscoorder geblesseerd ,en onze onfortuinlijke PePijn die geblesseerd in het gips zit met zijn been.

De wedstrijd.
We waren benieuwd hoe we uit de winterstop kwamen ,we hadden goed getraind ,maar de laatste wedstrijden waren van de competitie werden met vlieg en kunstwerk afgewerkt .
We begonnen met wat aanpassingen en dat was wel te merken ,voor sommige jongens was het onwennig op de opengebleven plekken ,en voordat we het wisten stonden we met 2-0 achter .
Robert en ik keken elkaar aan en we zeiden we spelen zo slecht toch nog niet! ,en dat kwam wel uit ook ,na verloop van tijd begon het te lopen en iedereen vond elkaar en voordat Uitgeest in de gaten had wat er gebeurde lagen er in een tijdbestek van 15 min 3 in het mandje of te wel met 2-3 dikverdiend de rust in. In de rust nog een paar kleine puntjes op de i gezet ,en de tweede helft was nog geen 5 min oud of de 2-4 lag er al in ,daarna was het geknakt bij de tegenpartij en de show werd verder uitgebouwd doormiddel van een penalty
En een wonderschone Goal als slot akkoord
Eindstand 2-6
Heren van de C1 Geweldig gespeeld en als we dit volhouden kan er misschien nog iets moois gebeuren
Doelpunten makers: Bas,Robbie,Tijn,David 2x, Wesley.

De volgende spelers : Jesse Uitert ,Daan schelhaas , Wesley Sierraad , Bernard Sluis , Joell Allassie , Steven Blank , Young Kon ,Bas Roos , Hans Heiligers ,
Tijn Burghout ,David Duijf , Robbie de Boer

Ronald Heiligers Bedankt voor het vlaggen en Natasja bedankt weer voor de verzorging van koffie/thee/koeken etc .