Oliebollentoernooi 2013

Het zit er weer op …. het jaarlijks terugkerend oliebollentoernooi voor de thuisblijvers van de F- en E-pupillen, dat dit jaar versterkt is door de meisjesafdeling.
Totaal hebben 115 kinderen hieraan meegedaan. Het toernooi werd voor de 5e keer gehouden.
Mede geholpen door het schitterende weer, kijken we terug op een zeer geslaagde dag.
F-coördinator Dennis Smit kwam ’s morgens onvoorbereid op de club en werd ter plekke gepromoveerd tot toernooileider van het F-toernooi. Daarna “deed” hij het E-toernooi ook maar even. Een kanjer. Erwin van Baarle leidde het toernooi van de meisjes.


Als afsluiting van het toernooi kon iedereen genieten van de eigen gemaakte 650 oliebollen, die de vorige dag in onze eigen keuken zijn gebakken door een aantal vrijwilligers.
Het uitstekende beslag is belangeloos geleverd door de bakkerijen van “van Vessem”
Alle kinderen ontvingen een herinneringsvaantje.

We vroegen aan iedereen een bijdrage van € 2,- per kind, dat geheel ten goede komt aan de bouw van het nieuwe kinderziekenhuis van de KiKa, het “Prinses Máxima ziekenhuis” .
De totaalopbrengst van deze middag was € 232,35. Samen met de € 52,-, die nog in kas lag door de verkoop van schoenen, komt het verzamelde bedrag op een totaal van €284,35.
Inmiddels is € 300,- overgemaakt op de rekening van de KiKa voor de aankoop van 60 stenen!!!
Mede namens de organisatie van KiKa onze hartelijke dank voor deze formidabele inbreng.
Weet u wel, dat de teller van de totaalopbrengst sinds de start van de KiKa-campagne binnen de club vorig seizoen al op € 930,- staat.

Er was na afloop van het toernooi grote hoeveelheid oliebollen over gebleven. Deze zijn bezorgd bij het Leger des Heils. Zo zijn we als club goed bezig.
Iedereen zeer bedankt voor de inzet, die deze dag tot een zeer geslaagd geheel hebben gemaakt.
alt

alt