D4 wint oefenduel

Voor de D4 is de korte winterstop aangebroken. Zaterdag speelde de formatie hun laatste wedstrijd van 2013.
Het betrof een oefenwedstrijd tegen HBC D5. Zonder een paar vaste krachten die om uiteenlopende redenen ontbraken begonnen we de thuiswedstrijd wat rommelig. Waaronder onze vaste keeper Pelle, met Kit in de eerste helft en Mika die graag in de tweede helft wilde keepen kwamen we door Loek op 1-0.

Deze wedstrijd ging gelijk op, het was HBC die de 1-1 binnenknalde. De D4 liet het zoals gewoonlijk niet bij zitten en ging op jacht naar de tweede treffer. En die kwam er door een paar schitterende bewegingen van onze Mark werd het nog voor de rust 2-1. De eerste minuten in de tweede helft was het toch Alliance wat de klok sloeg. Maar naarmate de tweede helft verstrijkte ging HBC toch nog op zoek naar de gelijkmaker. Door een paar hachelijke momenten voor het doel, bleef het uiteindelijk 2-1 voor de D4. De D4 gaat in de voorjaarscompetitie in ieder geval een klasse hoger spelen. De volgende wedstrijd is in het nieuwe jaar op 11 januari, het betreft een oefenwedstrijd tegen Ouderkerk voordat een week later de 2e bekerronde op het programma staat tegen DIOS. Al met al de D4 wenst iederen prettige feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar met veel voetbalplezier…..